SERVICES

Visuel identitet og printdesign

VISUELLE IDENTITETER

Jeg udformer ofte visuelle identiteter for nyopstartede virksomheder eller redesigner tidligere identiteter. Arbejdet inkluderer som oftest et nyt logo som fungerer på print og skærm i forskellige størrelser, evt. med sekundære logoer eller ikoner som kendetegner virksomheden.

Visualisering og animation af nøgleringe på museum

3D VISUALISERINGER OG ANIMATIONER

3D visualiseringer kan give en idé om et produkt og materialer før din virksomhed søger funding eller producerer produktet. Disse tegninger og animationer kan også bruges som markedsføring til små reklameflim eller til interaktiv brug på web.

Visuel identitet og bæredygtige postkort for dansk designer

BÆREDYGTIG STRATEGI

Jeg har altid arbejdet meget med bæredygtige strategier, materialer og tilgange. Alle virksomheder stræber efter at højne deres bæredygtige indsats, men det kan være svært at skabe et overblik over mulighederne. 

Redesign af hjemmeside

WEBSITE ELLER WEBSHOP

Jeg leverer hele pakken. Hvis du har en produktionsvirksomhed, så designer jeg både emballage og hjemmesider samt implementerer igennem WordPress. Et af mine fokuspunkter er, at kunden selv kan bruge hjemmesiden og opdatere med nye produkter, pressemeddelelser hvor jeg kan vedligeholder siden hvis ønsket.

Billede af A-TEX / Trimco Group. Designet ved A-TEX / Trimco Group

EMBALLAGE OG PRINT

I forlængelse af den visuelle identitet designer jeg ofte emballage, hvor der er fokus på materialer og teknikker. Med til emballagen tegner jeg grafik til labels, gavepapir eller produkter som sengetøj, plakater og lignende.