SAMARBEJDET

MIN TILGANG

Min designproces varierer fra forløb til forløb men jeg vil altid starte samarbejdet med en grundig gennemgang af virksomhedens værdier og formål for, at kunne komme ind på livet af jer og jeres behov. Det er ikke altid kunden ved hvad de vil have. Det er heller ikke altid kunden har ret. Jeg udfordrer gerne oplægget hvis jeg mener at vi kan løse problemstilling på en kreativ måde som skaber mere værdi for jer.

Jeg starter altid fra scratch ved hver ny kunde, hvor research betyder en stor del for udformningen af strategien. Jeg sætter mig ind i hvert et emne som kunden arbejder med, derfor har jeg efterhånden lært en del forskelligt. F.eks. om møbelsnedkeri, værktøj, børnelegetøj, boligbyggeri og meget mere. Vores endelige produkt skal have en gennemtænkt mening som kan fungere i længere tid og er holdbar for både virksomheden og jordkloden. Jeg arbejder med bæredygtige principper, hvor materialer, energi og teknikker har en stor indvirkning på udformningen af strategien.

Jeg stræber efter at aflevere et produkt I selv kan vedligeholde hvis det er ønsket. Jeg afleverer komplette funktionelle hjemmesider som kan vedligeholdes af jer igennem vejledning af medfølgende videoer og designmanual.

GRAFISK DESIGN, INNOVATION OG BUSINESS DEVELOPMENT

Jeg har altid interesseret mig for design og innovation, som afspejler sig i de uddannelser og kurser jeg har taget.

 

2017 – Skolen for Kunst og Design

2018 – VIA Design and Business, Akademiuddannelse, Visuel Communication

2020 – VIA Design and Business, Bachelor top-up, Visuel Communication

2019 – Cirkla, Kursus, Plastikgenanvendelse

ERHVERVSERFARNINGER

Jeg arbejdet med lidt af hvert indtil videre, da jeg er nysgerrig og siger ikke nej til opgaver jeg endnu ikke har erfaring med, men ser det som en mulighed for at lære.

 

2018 – PR Assistant, VIA Design

2018 – Grafisk Designer, A-TEX

2019 – Selvstændig, Ida Jakobsen Grafisk Design

33693840_10213619460339820_7939181668663820288_n