PERSONEN BAG

GRAFISK DESIGNER OG EN GEORG GEARLØS UNDER KONTROL

Visuel kommunikation, bæredygtighed og strategi er de tre elementer, som min virksomhed er bygget op omkring, og elementer, som mit hjerte banker for.

Det tætte, gennemsigtige og ærlige samarbejde er vigtigt for mig, når jeg arbejder med kunder. Og jeg tror på, at det bedste og mest holdbare produkt kommer gennem god sparring. 

Du får et bæredygtigt design og strategi, som du kan have glæde af i rigtigt mange år. Et design, hvor dine værdier er tænkt ind – og som ikke nødvendigvis er det, du forestillede dig, inden du tog kontakt til mig. For min opgave er også at spørge ind, og være med til at rykke dig, så du får et resultat, du kan have glæde af i rigtigt mange år.

PRIVATLIVET

Jeg er vokset op i min fars værksted, hvor jeg både har lært at svejse og skille motoren på min fars Willy´s Sedan fra 1942. Det er lidt samme måde, som jeg går til mine kunders opgaver på; jeg skiller elementerne ad, kigger på dem enkeltvis, samler dem igen og sørger for, at det fungerer som en samlet enhed.

Ideerne sidder løst på mig, og det vil du også mærke som kunde. Jeg kommer til at udfordre dig på design og materialevalg til emballage og reklameartikler, når jeg bruger min erfaring og overblik til at flytte din visuelle identitet til et nyt bæredygtigt niveau. Det kan være forslag til at ændre konstruktion på din emballage, så det bliver mere bæredygtigt ved at minimere spild i produktionen og brugen af lim. At en ændring af din virksomheds farver kan kommunikere dine værdier endnu stærkere – eller at re-tænke din visuelle kommunikation, så du bruger dit budget langt mere effektivt.

Privat har jeg også altid fuld fart på og stræber efter udvikling og oplevelser, og det får jeg bl.a. ved at bygge møbler, tage dykkercertifikat, og klatre eller når jeg rejser ud i verden.

UDDANNELSE OG ERHVERVSERFARING

Jeg er uddannet grafisk designer fra VIA Design & Business på linjen ‘Visuel Communication Design’ i 2020, og har arbejdet med grafisk design for forskellige virksomheder sideløbende med min uddannelse. 

I 2019 gik jeg selvstændig med min egen virksomhed, hvor jeg lige siden har arbejdet med visuel kommunikation og design til bæredygtige virksomheder.

Jeg har blandt andet erfaring med visuel identitet (logo, fonte, farvevalg), strategi til kampagner, rådgivning i materialevalg, design af vinduesudstillinger, 3D renderinger og animationer, samt webdesign og opsætning af hjemmesider.

2017

SKOLEN FOR KUNST OG DESIGN

Forberedende kreativ undervisning med henblik på overtagelse ved et af landets kreative skoler

2018 – 2019

VIA DESIGN & BUSINESS

Visual Communication Design – Designteknolog

2019 – 2020

VIA DESIGN & BUSINESS

Visual Communication Design – Professionsbachelor

2021

AARHUS ERHVERVSAKADEMI

Certificering i PRINCE2 Projektledelse

2018

GRAFISK DESIGNER

A-TEX

Efter endt praktikperiode ved A-TEX blev jeg ansat som Grafisk Designer på deltid igennem resten af mit studie på VIA Design i Herning. Jeg assisterede de andre designere i deres arbejde, tog billeder, rentegnede filer og arbejdede med teknisk udvikling af emballagekonstruktioner. 

2020

DIGITAL DESIGN PRAKTIKANT

FLID TOOLS

Ved min praktikperiode hos FLID tools arbejdede jeg primært med sociale medier samt hjemmesidedesign og opsætning af webshop. Med min interesse i iværksætteri var praktikken meget lærerig for mig, da jeg fik lov til at sidde med når de tre stiftere drøftede strategier, økonomi og produktudvikling.

2020

SELVSTÆNDIG GRAFISK DESIGNER

IDA JAKOBSEN GRAFISK DESIGN

Jeg har siden oktober 2019 haft selvstændig virksomhed hvor jeg arbejder med mindre kunder. Jeg producerer særligt grafiske identiteter, hjemmesider og print.