PERSONEN BAG

GRAFISK DESIGNER OG EN GEORG GEARLØS UNDER KONTROL

Visuel kommunikation, bæredygtighed og materialer er de tre elementer, som min virksomhed er bygget op omkring, og elementer, som mit hjerte banker for.

 

Det tætte, gennemsigtige og ærlige samarbejde er vigtigt for mig, når jeg arbejder med kunder. Og jeg tror på, at det bedste og mest holdbare produkt kommer gennem god sparring. 

 

Du får et bæredygtigt design og strategi, som du kan have glæde af i rigtigt mange år. Et design, hvor dine værdier er tænkt ind – og som ikke nødvendigvis er det, du forestillede dig, inden du tog kontakt til mig. For min opgave er også at spørge ind, og være med til at rykke dig, så du får et resultat, du kan have glæde af i rigtigt mange år.

PRIVATLIVET

Jeg er vokset op i min fars værksted, hvor jeg både har lært at svejse og skille motoren på min fars Willy´s Sedan fra 1942. Det er lidt samme måde, som jeg går til mine kunders opgaver på; jeg skiller elementerne ad, kigger på dem enkeltvis, samler dem igen og sørger for, at det fungerer som en samlet enhed.

Ideerne sidder løst på mig, og det vil du også mærke som kunde. Jeg kommer til at udfordre dig på design og materialevalg til emballage og reklameartikler, når jeg bruger min erfaring og overblik til at flytte din visuelle identitet til et nyt bæredygtigt niveau. Det kan være forslag til at ændre konstruktion på din emballage, så det bliver mere bæredygtigt ved at minimere spild i produktionen og brugen af lim. At en ændring af din virksomheds farver kan kommunikere dine værdier endnu stærkere – eller at re-tænke din visuelle kommunikation, så du bruger dit budget langt mere effektivt.

Privat har jeg også altid fuld fart på og stræber efter udvikling og oplevelser, og det får jeg bl.a. ved at bygge møbler, tage dykkercertifikat, og klatre eller når jeg rejser ud i verden.

UDDANNELSE OG ERHVERVSERFARING

Jeg er uddannet grafisk designer fra VIA Design & Business på linjen ‘Visuel Communication Design’ i 2020, og har arbejdet med grafisk design for forskellige virksomheder sideløbende med min uddannelse. 

I 2019 gik jeg selvstændig med min egen virksomhed, hvor jeg lige siden har arbejdet med visuel kommunikation og design til bæredygtige virksomheder.

Jeg har blandt andet erfaring med visuel identitet (logo, fonte, farvevalg), strategi til kampagner, rådgivning i materialevalg, design af vinduesudstillinger, 3D renderinger og animationer, samt webdesign og opsætning af hjemmesider.

2017 – Skolen for Kunst og Design

2018 – VIA Design and Business, Akademiuddannelse, Visuel Communication

2019 – Cirkla, Kursus, Plastikgenanvendelse

2020 – VIA Design and Business, Bachelor top-up, Visuel Communication

2018 – PR Assistant, VIA Design

2018 – Grafisk Designer, A-TEX

2019 – Selvstændig, Ida Jakobsen Grafisk Design

Udtalelser

DET SIGER DE OM SAMARBEJDET

Det tætte samarbejde og den gode sparring med mine kunder, er en vigtig del af designprocessen. Jeg har haft fornøjelsen af at skabe visuelle identiteter og bæredygtige designs til mange forskellige typer virksomheder.

“Ida er helt ualmindelig dygtig! Jeg fik Ida anbefalet fra en i mit iværksætter-netværk, og kunne hurtigt mærke, at hun var den helt rigtige til at udvikle min virksomheds hjemmeside, webshop og visuelle identitet. Jeg føler Ida er vildt god til at lytte og forstå mig som kunde, og ikke mindst min virksomhed og dens kerneværdier.”
– LÆRKE MAAGAARD

“Jeg havde et ønske om en hjemmeside der afspejler mig og min virksomhed helt ud til fingerspidserne- det har Ida skabt, fordi hun evner at lytte, forstå og bruger tid på at sætte sig ind i mine ønsker og behov.”

 

“Ida er ikke kun teknisk dygtig men også relationskompetent. Trods jeg ofte ændre egne ideer, er Ida altid forstående og positiv – Ida forstår værdien i, at man som selvstændig er i konstant udvikling. Derfor ved jeg også at Ida og jeg vil have et mange årigt samarbejde.”

 – CHRISTINA DRACHMANN