MyCharité

MyCharité kontaktede mig i december 2020 med et ønske om en visuel identitet samt webshop til deres nystartede børneaktivitets brand. Vores visuelle stil matchede perfekt og samarbejdet har kørt lige siden.

Charité er dansk design af højeste kvalitet og skaber smukke og multifunktionelle produkter til babyer og børn, der tilbyder et stilfuldt design og samtidig opfylder og stimulerer barnets fysiske behov i forskellige situationer.

De har stort fokus på at deres produkter og designs skal have bæredygtig værdi, både i materialer men også at skabe designs, der kan holde til at blive brugt i mange år.

Kunde

MyCharité ApS
2020

 
 
Services

Komplet visuel identitet
Illustrationer og animationer
Printdesign til emballage og produkter

WordPress, WooCommerce

Skærmbillede 2021-09-15 kl. 16.28.17
Opgaven

De ønskede en visuel identitet, som var eventyrlig og legende med en hjemmeside, der appellerer til voksne og barnlige sjæle. Derfor har jeg arbejdet med illustrationer og animationer, der skal skabe liv på siden, så der er noget at se på, hvor end man kigger hen. 

Udtalelse fra Lærke bag MyCharité: “Ida er helt ualmindelig dygtig! Jeg fik Ida anbefalet fra en i mit iværksætter-netværk, og kunne hurtigt mærke, at hun var den helt rigtige til at udvikle min virksomheds hjemmeside, webshop og visuelle identitet. Jeg føler Ida er vildt god til at lytte og forstå mig som kunde, og ikke mindst min virksomhed og dens kerneværdier.”

PNG-billede
IMG_0775
Skærmbillede 2021-09-15 kl. 16.29.45