Kunde

Anne Bronton

Services

Visuel identitet
Emballage- og printdesign
Hjemmesidedesign

 

Merchandise
WordPress, WooCommerce
‘Do it yourself’ Guidevideoer

Kunden
Anne Bronton er uddannet designteknolog og møbel- og interiørdesigner. Hun arbejder med bæredygtighed ved at lave tidsløse møbler, som har til formål at gå i arv og blive brugt i generationer. Anne har mange års erfaring i at arbejde med naturlige materialer og hendes passion for det naturlige, ærlige og enkle håndværk mærkes og ses tydeligt i hendes produkter. Vores samarbejde startede, da Anne stiftede sin virksomhed og skulle bruge en visuel identitet, samt en hjemmeside og webshop til sine produkter.
Skærmbillede 2021-08-03 kl. 11.52.45
Opgaven

Jeg skabte den gennemgående visuelle identitet til Annes virksomhed med logo, grafisk materiale som visitkort, foldere etc. samt bannere til messer. Derudover har jeg opsat og designet hendes hjemmeside med webshop, der præsenterer og sælger hendes værker og møbler. 

Anne arbejder med rene linjer, naturmaterialer og kvalitet og det skulle hendes visuelle identitet også afspejle. Vi har arbejdet med en palette af brune og naturlige farver og gør brug af whitespace, der skaber luft og enkelhed i designet.

DSC07143-2 copy
Skærmbillede 2021-08-03 kl. 11.48.10