Bæredygtighed og godt design

BÆREDYGTIGHED

Ida Jakobsen Grafisk Design er bygget op omkring min passion for visuel kommunikation og viden om materialer og bæredygtighed. I mit arbejde med små og nystartede virksomheder, holder jeg meget af at være med som sparringspartner og forretningsudvikler på sidelinjen.

I mit arbejde med din visuelle identitet og strategi, har jeg fokus på at skabe løsninger til dig, der understøtter dit produkt og dine værdier. 


Det gør jeg ved at sammensætte løsninger, der indeholder bæredygtige materialer til emballage, indpakning, visitkort, smukke og intuitive hjemmesider, digitale produkter og 3D-renderinger – helstøbte løsninger, der er med til at gøre dit produkt gennemført og give din kunde en oplevelse fra online til offline.


Min viden og passion for bæredygtige materialevalg er opbygget over flere år gennem kurser i plastikgenanvendelse, og gennem mit arbejdet med bæredygtigt materialevalg og konstruktion til emballage og butiksindretning, hos A-TEX. Her har jeg lavet løsninger til større brands som Lidl, Jack&Jones og
Marc O´Polo. 


Du får som kunde hos mig adgang til et stort netværk af samarbejdspartnere; bl.a. leverandører af print og materialer, dygtige fotografer og passionerede kodere, der alle kan bidrage til at skabe sammenhæng og løfte din visuelle kommunikation. 


De mennesker, jeg samarbejder med, deler de samme værdier om at vise ansvarlighed socialt og overfor miljø.


Mangler du overblik over muligheder for at gøre din visuelle kommunikation endnu mere bæredygtig? Så kontakt mig meget gerne for en snak om strategi til din virksomhed.