STRATEGI DER HOLDER

BÆREDYGTIGHED

Jeg har altid arbejdet meget med bæredygtige strategier, materialer og tilgange. Alle virksomheder stræber efter at højne deres bæredygtige indsats, men det kan være svært at skabe et overblik over mulighederne. 


Jeg har taget flere kurser i plastikgenanvendelse, samt arbejdet som grafisk designer ved A-TEX i Herning. Deres speciale er emballage og butiksindretning til større virksomheder som Jack&Jones, Ganni, Marc O’Polo hvor jeg særligt arbejdede med materialevalg og konstruktion af emballage således vi kunne udnytte materialet bedst muligt eller undgå at bruge flere forskellige materialer i et produkt som derved forbedre muligheden for genanvendelse.

 

Det kan være mere håndgribeligt at vurdere hvordan et fysisk produkt kan gøres mere bæredygtigt igennem materialer og produktion. Men verden går kun en vej, og det er digital. Flere og flere af vores handlinger foregår på nettet, hvor den bæredygtige strategi selvfølgelig også skal skinne igennem. Her har vi mulighed for at vælge grøn energi og bæredygtige serverfarme. F.eks. er der flere servers som genererer strøm af solenergi – hvis solen ikke skinner i området, så nedsættes kvaliteten af billederne på hjemmesiden for at spare på energien. Igennem en spændende bæredygtig strategi kan det formidles til jeres kunder så de lærer noget af deres oplevelse ved jeres hjemmeside.

 

Dette er en af flere forskellige bæredygtige muligheder som jeg arbejder med. Kontakt mig gerne for at høre mere om hvordan vi lægger en strategi for jeres virksomhed.